lördag 28 juni 2014

Avslutar kvällen med en kimono

Nellys rea innehåller faktiskt massa fint den här gången, brukar oftast vara sånt man ändå inte vill ha. Ex.finns det massor av fina kimonos. Kimonos är något man verkligen borde satsa på till garderoben, funkar till alla olika tillfällen, och finns i massor av olika former och färger.

Hittade bland annat 3 riktigt snygga kimonos från Rean för bara 150:-! man blir ju galet lockad. Gillar speciellt den svarta, blommiga. Såå snygg!


Ex. en svart lång enkel kimono till en somrig vardags outfit. Våga köra på lite färg i en knallrosa långkjol, en svart magtröja, brons/oranga naglar, ett par låga sandal klackar och ett halsband med en liten klick rosa ;)


Ex. en offwhite färgad kimono, i mellan lång design, till strand outfiten. Kör en klassisk men classy bikini i en djup blå färg, blå glittriga naglar, svarta sandalar, turkos och rosa örhängen och en silverfärgad enkel ring. :)


Ex. en svart mönstrad, blommig, kimono till kvällens fest outfit. Ett par härliga och somriga vita byxor, en svart enkel magtröja, ett par klarröda naglar, svarta sandal klackar och ett silverfärgat armband i kedja. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar