onsdag 20 augusti 2014

Fall shoe - must have!

Höstens ' I WANT 2 BUY' i sko väg ;) I skoväg till hösten vill man ha lite variation istället för att ha ett par skor och bara föra på det hela hösten. Har massor av olika typer av skor som jag skulle vilja ha till hösten 2014, men får vara lite realistisk så tänkte visa upp 5 olika typer av piss snygga skor ;)

1. Platform Boot. Sjukt snyggt med ett par grovare stövletter som ligger mellan stövel, stövletter och känga :) Svart eller vitt är det som gäller och jag själv älskar kombon i en sko, att ha både vitt och svarta inslag i skon. Skon är praktiskt och snygg och går att både klä upp och ner. 


2. Nike Air. Ett par skor som varit inne i modet länge, men det är inte fören nu till hösten som jag verkligen tror på dom. Sjukt snyggt till ett par jeans och en vardaglig outfit. Skon är både praktiskt och snygg. Speciellt enfärgat, i svart eller vitt. Galt snyggt!


3. Heels. Som alltid är heels sjukt snyggt till en outfit men nu till hösten tror jag verkligen på ett par snygga svarta heels som ligger i ett mellanting mellan stövletter och, ja heels helt enkelt ;) Går att klä upp till fest men också snyggt till vardagen med en vardaglig enkel outfit.


4. Sneakers. Har alltid haft en enorm svaghet för sneakers. Speciellt något större sneakers. Tror på vita, svarta sneakers till hösten. Riktigt snyggt med öppna ben och snedares, som till ett par shorts eller en kjol och med en stickad tröja.


5. Boots. Alltid snyggt med boots, speciellt till hösten/vintern. Svarta eller mörkbruna är nog vad jag skulle satsa på i höst. Entingen en högre klack eller en lägre, tjockare eller smalare. Ett par stövlar framhäver benen och får dem att se både längre och smalare ut.

1 kommentar: